Arbeta hos oss

​På Stoeryd kan våra medarbetare tydligt se att vi satsar på framtiden och har en ständig utveckling. Omsättningen har dubblerats på förhållandevis kort tid och investeringarna räknas i tiotals miljoner kronor.

Arbetsplatsen ska präglas av respekt för och tillit till individen och vara säker, utvecklande samt ge förutsättningar för ett positivt arbetsklimat. Effektiv information ska ge möjlighet att delta i utvecklingen och uppleva att arbetsmiljön är stimulerande och kreativ.

Vill du vara med och utvecklas tillsammans med Stoeryd? Utvecklingen gör att vi återkommande har behov av främst kvalificerad verkstadskompetens för de tillverkningsteknologier vi använder i produktionsprocessen.

Skicka en intressanmälan

Välkommen att skicka in en ansökan med CV till jobb@stoeryd.se. Önskvärt är att du bifogar vårt frågeformulär för arbetssökande. Fyll i, spara ned formuläret på din dator och skicka in det. Ladda ner det här.

Alla ansökningar behandlas löpande. Se även hur vi behandlar dina personuppgifter genom att ta del av vår integritetspolicy.