Välkommen den 27 april
Kom till oss & testa din produkt!

Torsdagen den 27 april har du chansen att på plats hos oss i Tranås se vad vårt förbättringsarbete innebär. Vi berättar och visar runt hur vi jobbar med daglig styrning och vårt ständiga förbättringsarbete samt andra aktiviteter vi genomfört i Produktionslyftet.

Vi startar med lunch kl 12.00 och därefter använder vi eftermiddagen till att berätta och visa exempel på vårt ständiga förbättringsarbete. Du kommer att vara en av ett begränsat antal besökare under dagen så tveka inte att anmäla ditt intresse redan nu!

Vår mätutrustning får visa vad den går för

Om du önskar är detta också ett unikt tillfälle för dig som deltar att ta med och mäta ditt företags egen produkt eller komponent i vår avancerade mätutrustning.
I den 6-axliga mätarmen kan vi utföra mätning med hög precision. Vi använder moderna metoder och programmerar mätningen för artikeln med hjälp av en CAD-modell som du skickar i förväg.

Ta chansen att mäta din egen produkt eller komponent!

När du anmält ditt intresse för att delta kommer vi att ta kontakt med dig för att bekräfta ditt deltagande. I samband med detta har du möjlighet att bifoga CAD-modellen av din produkt eller komponent så står vi redo att visa våra avancerade mätmetoder vid ditt besök.

När anmäler jag och hur går det till?

Senast måndagen den 27/3 vill vi ha din intresseanmälan för att delta under dagen. Det gör du genom att skicka ett mail till info@stoeryd.se. Ange också om du vill ha din artikel eller komponent testad så kontaktar vi dig för mer info.

Har du frågor är du välkommen att höra av dig till Marcus Holmberg eller på tel. 0140-38 47 53

Mätning med vår 6-axliga  mätarm

I den 6-axliga mätarmen kan vi utföra mätning med hög precision.