Välkommen till Stoeryd Inspiration Day! 

IF-Metall

Upptäck möjligheterna, inspireras och fira framgångar med oss den 18 april!

Vi på Stoeryd AB i Tranås bjuder in dig till en dag fylld med inspiration. Under det senaste året har vi genomgått en fantastisk verksamhetsutveckling, och det är dags att dela våra framsteg med dig.

Den här dagen är en chans för oss att stolt visa upp våra nya faciliteter och de förbättringar vi har gjort i vår verksamhet. Vi startar med en invigning av vår nya fastighet. Och med ett fullspäckat program tänkt att inspirera, hoppas vi att även du vill tillbringa eftermiddagen med oss. Anmäl ditt intresse att delta senast tisdagen den 17/4.

Stoeryd Inspiration Day i korthet

INLEDNING AV DAGEN

Vi inleder eftermiddagen med mingel, lite ätbart, tal samt invigning av vår nya fastighet, Hus 7, som precis har byggts om och färdigställts.

13:00  Incheckning med mingel och tilltugg
14:00  Invigning & tal, representanter från Tranås kommun

Därefter hoppas vi du vill fortsätta resten av eftermiddagen med oss där vi erbjuder en mängd spännande programpunkter. Eller vad sägs om två valbara intressanta föreläsningar?

14:30  Bengt Savén, Ledarstegen
15:30  Stefan Frylebäck, Almi i Jönköping

ÖVRIGT UNDER DAGEN

Här är fler programpunkter som du kan välja bland under eftermiddagen och som inte kräver föranmälan:

Rundvandring i produktionen: se våra nya maskininvesteringar i drift.

Daglig styrning med Lean: David Andersson berättar hur hur han som coach hjälpte oss att skapa nya arbetssätt för vårt förbättringsarbete och om organisationen Produktionslyftet.

Stoeryd och vår verksamhetsutveckling: Vår VD Christer Salomonsson berättar om företaget och hur vi arbetar med verksamhetsutveckling.

16:30  Vi avslutar dagen.

Christer Salomonsson, VD Stoeryd AB

Vad kännetecknar ett bra ledarskap?
14:30  Bengt Savén, Ledarstegen 

Vad är bra ledarskap? Bengt Savén är inspiratör, utbildare och författare och har arbetat mycket med verksamhets- och ledarutveckling baserat på Lean. Vi kopplar detta till att ett bra ledarskap har varit av avgörande betydelse för att vi på Stoeryd blev finalister till Svenska Lean-priset, trots att vår Lean-resa då bara pågått i drygt två år.

Christer Salomonsson, VD Stoeryd AB

Hur digitalisteringen påverkar industrin
15:30 Stefan Frylebäck, Almi

Stefan pratar kring hur digitaliseringen påverkar industrin och hur du kan optimera din energianvändning och skydda dig mot cyberhot. Han visar också hur man kan mäta framgångar digitalt med TAK/OEE. Stefan är en av Sveriges främsta experter på industri 4.0.

Christer Salomonsson, VD Stoeryd AB

Daglig verksamhetsstyrning med Lean
David Andersson, Produktionslyftet

David berättar hur organisationen införde daglig styrning med fokus på säkerhet, färre fel och förbättringsarbete, vilket resulterat i överraskande framgångsrika resultat. Han presenterar också organisationen Produktionslyftet och dess tillämpning av lean-principer för att optimera produktionsprocesser.

SE VÅRA NYA MASKININVESTERINGAR I DRIFT

Utforska våra lokaler och upptäck våra senaste teknologiska framsteg – innovativa maskininvesteringar som breddar vårt utbud.

PASSA PÅ ATT TRÄFFA DE MÄNNISKOR SOM GJORT RESAN MÖJLIG

Vid incheckningen och under eftermiddagen får du chansen att interagera med representanter från Produktionslyftet, Ledarstegen AB, Science Park, Tranås United och Almi i Jönköping, som delar med sig av sin värdefulla kunskap. Självklart kommer även vår eminenta personal att vara på plats för att ge dig ett varm välkomnande och dela med sig av sina erfarenheter.

vy-fastighet

Grannfastigheten (den blå i bakgrunden) ligger precis i anslutning till Stoeryds befintliga lokaler och är nu sammanbyggd med vår huvudbyggnad.

Omradeskarta

Översiktsbild över våra fastigheter och hus nr 7.

Anmälan – Stoeryd Inspiration Day, 18 april

Jag kommer gärna på invigningen av er nya fastighet. Utöver invigningen deltar jag även vid följande programpunkter (du kan välja fritt alternativt kryssa i samtliga):